Asiakaspalvelu-työyhteisön valmennus

Asiakkaat odottavat entistä parempaa palvelua. Yritykset kilpailevat palveluosaamisella. Benmerin palveluvalmennuksella voidaan palvelun ja vuorovaikuttamisen laatu nostaa uudelle tasolle.

Olemme suunnitelleet tämän alueen valmennukset erilaisiin asiakastilanteisiin. Ei teoriaa, vaan testattuja, laadukkaita palvelutaitoja huomioituna vielä yksilöllisillä vaikutustaidoilla.

Benmerin asiakaspalveluvalmennuksessa voidaan kehittää ulkoisen tai sisäinen asiakaspalvelun taitoja, joiden avulla asiakastyö on mielekästä ja palkitsevaa. Valmennuksessa opitaan myös persoonallisia vaikuttamistaitoja, joilla voidaan lisätä asiakastyytyväisyyttä ja tilanneonnistumisia.
Lukuisat käytännönläheiset harjoitukset tempaavat osallistujat mukaan kehittämään palveluosaamistaan. Jopa kaikkein kokeneimmatkin asiakaspalvelijat ovat olleet riemuissaan valmennusannista ja ohjelman osallistujakeskeisyydestä!

”Saimme asiakaspalveluun aivan uutta otetta. Uusia asiakkuuksia syntyy varmasti.”
”Ennen vaikeat kontaktitilanteet jäädyttivät. Valmennus rikkoi jään ja antoi varmat selviytymiskeinot.”
”Meille loistavasti räätälöity. Paljon keinoja, joilla ylittää asiakkaan odotukset.”

Yhtenä aihealueena voi myös olla vaikeiden kontakti- ja asiakastilanteiden hallinta. Monesti haasteena ovat juuri kontaktitilanteet, joissa esiintyy väitteitä tai vaatimuksia. Benmerin valmennus antaa ammattimaiset taidot hallita myös kiperiä asiakastilanteita ja saavuttaa niissä hyvä lopputulos.

Työyhteisön toimivuus, vuorovaikutus ja henkilöiden vahvuuksien hyödyntäminen varmistavat työn mielekkyyttä ja motivaatiota. Benmerin työyhteisövalmennuksissa kehitetään yhteistoiminta- ja vuorovaikutusosaamista hyvän kommunikoinnin portaalle, jossa työmielekkyys ja yhteisen tekemisen tahto kasvavat.

Toteutusvaihtoehdot:

  • Ryhmävalmennus: Osallistuja- ja harjoituskeskeinen vaihtoehto
  • Miniryhmävalmennus: Pienryhmän tehokas intensiivivalmennus
  • Yksilövalmennus: Intensiivinen ja räätälöity täsmävalmennus
  • Täsmäluennot: Valituissa aiheissa haluttu tehoisku