Esiintymis- ja palaveritaitovalmennus

Taitavilla esiintyjillä ja vaikuttajilla on monesti vuosien kokemus osaamisensa taustalla sekä lukuisia epäonnistumisia ja onnistumisia. Polku voi olla lyhempikin. Benmer tarjoaa esiintymistaitovalmennuksen, jossa esiintymistilanteisiin saadaan ammattimaista otetta ja tuloksiin uutta dynamiikkaa.

Ensivaikutelman voi muodostaa vain kerran. Esiintymistilanteet vaihtelevat. Muutama ihminen tai kymmenien ihmisten ryhmä mittaa esittäjän varmuuden ja vakuuttavuuden. Hallinnassa on usein asiat, mutta kuinka viestiä ne vakuuttavasti ja saada vastaanottajan huomio sekä ajatuksia ja keskustelua aikaan? Benmerin esiintymisvalmennuksessa on runsaasti keinoja erilaisiin esiintymis- ja vaikuttamistilanteisiin. Oppiminen on konkreettista simuloitujen, kuvattavien harjoitusten avulla. Kehittyminen on silmin nähtävää!

Esittäjä on usein pulassa kielteisten kommenttien tai vastaväitteiden ilmaantuessa. Valmennuksemme antaa taitoja selvitä hankalien kommenttien, vastaväitteiden tai väittelijöiden kanssa. Osallistujat oppivat rakentamaan viestinsä vakuuttavaksi sekä hyödyntämään eri visuaalisia välineitä esityksessään.

”Olin aika jännittäjä ja se näkyi. Sain paljon varmuutta ja nyt jopa nautin esiintymisestä.”
”Sain loistavat keinot viestiä lyhyesti ja vakuuttavasti. Harjoitusten ”grilli” todella toimi!”
”Minulta puuttui tilannejohtajuus. Selviän varmasti nyt niistä vetisistäkin paikoista.”
”Palaverit olivat ennen ajanhukkaa. Nyt on systematiikka ja tuloksiakin syntyy.”

Benmerin palaveritaitovalmennus antaa keinoja hyödyntää yrityksen palavereita entistä vähemmällä ajalla ja tuloksellisemmin. Valmennus kehittää palavereiden ennakkosuunnittelua, ajankäyttöä, rakennetta ja systematiikkaa entistä ammattimaisemmaksi. Valmennuksen keinojen avulla on mahdollista hyödyntää palaveriosallistujien vahvuuksia ja ideointikykyä entistä monipuolisemmin ja kattavammin.

Toteutusvaihtoehdot:

  • Ryhmävalmennus: Osallistuja- ja harjoituskeskeinen vaihtoehto
  • Miniryhmävalmennus: Pienryhmän tehokas intensiivivalmennus
  • Yksilövalmennus: Intensiivinen ja räätälöity täsmävalmennus
  • Täsmäluennot: Valituissa aiheissa haluttu tehoisku